Chef Arena s Markem Fichtnerem
![Chef Arena s Markem Fichtnerem](https://www.omnycontent.com/d/clips/e206b4eb-8cae-45a7-bb2b-b02d00c4a986/f22f094b-a037-4421-86ed-b07400ba92de/3b0a258f-0971-4564-b9fb-b15300a6f609/image.jpg?t=1713176704&size=small)
15. 4. 2024
Hostem dnešní epizody podcastu Chef Arena je šéfkuchař restaurace Červený Jelen a také prezident Bocuse d´Or Akademie pro Českou republiku – nejprestižnější kuchařské soutěže na světě. A právě ta byla hlavním tématem rozhovoru. Jak taková soutěž probíhá a jak vypadají přípravy na ní? Co vše může vítězi přinést výhra v národním kole nebo dokonce úspěch v mezinárodním finále?
Hostem dnešní epizody podcastu Chef Arena je šéfkuchař restaurace Červený Jelen a také prezident Bocuse d´Or Akademie pro Českou republiku – nejprestižnější kuchařské soutěže na světě. A právě ta byla hlavním tématem rozhovoru. Jak taková soutěž probíhá a jak vypadají přípravy na ní? Co vše může vítězi přinést výhra v národním kole nebo dokonce úspěch v mezinárodním finále?
43 minut
Chef Aréna na Hitrádiu
- 22. 7. 2024Chef Arena s Adamem RůžičkouHostem Karla Šimůnka v dnešní epizodě podcastu Poslouchej mě je spolumajitel společnosti Objednáme s.r.o. Adam Růžička. Jak došel k nápadu vytvořit pokladní a objednávkový systém pro menší restaurace, které na rozvoz jídla nechtějí využít velké portály? A v čem je pro tyto restaurace jeho sytém výhodnější? Jaká je jeho osobní zkušenost s prací v gastronomii? Poslechněte si dnešní epizodu.47 minut
- 8. 7. 2024Chef Arena s Marcelem JinochemHostem dnešní epizody je Marcel Jinoch – člověk, který podle svých slov opustil dream job v New Yorku, aby mohl své zkušenosti z Manhattanu přenést do Prahy. Jak se od původní práce v marketing dostal k barmanství? A proč se rozhodl s novým oborem bez předchozích zkušeností začínat v Americe? Jak prožíval covid v Americe? A jak a kde se aktuálně snaží zlepšit kulturu pití v České republice? Poslechněte si celý díl.67 minut
- 24. 6. 2024Chef Arena s Hibi RamadanV dnešním díle Chef Areny nakoukneme pod pokličku arabské kuchyně. Hostem je totiž majitelka arabského Prostě bistra v Plzni Hibi Ramadan, kterou můžete mimo jiné znát i z televizní soutěže MasterChef. Jaká byla její cesta k vaření? A kdy přišel nápad, otevřít si arabské bistro v Čechách, kde se snaží lidi přesvědčit, že arabská kuchyně se nerovná jen kebab. A jak má vypadat správný hummus? Poslechněte si celou dnešní epizodu.54 minut