pozadí
NabidkaLogo radia.czHledat
Menší hlasitostVětší hlasitostHlasitost

Obrázek SONIC YOUTH, Kool Thing
SONIC YOUTH
Kool Thing

  • 00:00
    (300 min)
    Night Air
    S půlnocí neupadáme do limbu, naopak: každá noc patří nepřerušené selekci našich hitů. Čekejte nejchytlavější skladby interpretů spojených s playlistem Radia Wave.
  • 05:00
    (180 min)
    Pleják
    Hity místo algoritmů na Radiu Wave. Ničím nerušený hudební mixtape toho nejspolehlivějšího DJe široko daleko. Nejčerstvější novinky i nestárnoucí bangery z našeho neustále se rozrůstajícího Jukeboxu.
  • 08:00
    (180 min)
    Ráno s Anitou a Lenkou
    Proud vysílání nabitý muzikou, kulturními tipy a redakčními příspěvky na nejrůznější témata. Moderují Lenka Karaka a Anita Krausová.
  • 11:00
    (240 min)
    On Air s Martinou Foldynovou
    Proud vysílání nabitý muzikou, kulturními tipy a redakčními příspěvky na nejrůznější témata. Moderuje Martina Foldynová.
  • 15:00
    (180 min)
    On Air s Jardou Petříkem
    Proud vysílání nabitý muzikou, kulturními tipy a redakčními příspěvky na nejrůznější témata. Moderuje Jarda Petřík.
  • 18:00
    (60 min)
    Bourání
    Telegraph je nová oblíbená galerie v Olomouci. Investor má však problematickou pověst. Je to artwashing? Co si o tom myslí architekti téhle stavby, Eva a Lukáš Blažkovi ze studia Ječmen? Ptali jsme se přímo na místě. A mluvili jsme taky o stavění v horách a v Olomouci. I o tom, že pro architekty je dobré mít děti. Moderuje Karolína Vránková.
  • 19:00
    (60 min)
    Kompot
    Popscénní koutek Radia Wave, který vás nakrmí zhuštěným mixem nejšťavnatějších událostí a zavaří těm, o kterých se mluví. Kompot je pořad o populární hudbě i kultuře, které sledujeme s láskou i kriticky. Moderují Šimon Holý a Hana Trojánková Biriczová.
  • 20:00
    (60 min)
    Startér
    Cože? Novinky držící se v top 3? Pro své favority*ky můžete hlasovat až do nedělních 22h a ještě zamíchat kartami, Filip mezitím každopádně dál poplakává u písničky Sachen od Beaty a Tereza se mentálně vrací do svých sweet sixteen díky Dim Haze. 18. kolo Startéru laďte v pondělí ve 20:00. Moderují Filip Černý a Tereza Odehnalová.
  • 21:00
    (60 min)
    Stage
    Na Stagi zazní dva živáky, které spolu vůbec nesouvisí, oba ale rozhodně stojí za poslech. První půlku hodiny vyplní už od nultých let aktivní Briti Editors s vystoupením, které loni odehráli v bristolských Factory Studios. Druhou třicetiminutovku zpříjemní nezaměnitelný hlas experimentátora Serpentwithfeet, a tedy i synthwaveové textury a současné R&B, které představil živě na festivalu Sónar v Barceloně. Laďte v pondělí ve 21:00.
  • 22:00
    (120 min)
    Pleják
    Hity místo algoritmů na Radiu Wave. Ničím nerušený hudební mixtape toho nejspolehlivějšího DJe široko daleko. Nejčerstvější novinky i nestárnoucí bangery z našeho neustále se rozrůstajícího Jukeboxu.